Lehdistötiedote: Project Analyzer v9 etsii virheitä VB-ohjelmista

8.12.2008

Project Analyzer v9 etsii virheitä VB-ohjelmista

Aivosto Oy on julkaissut uuden version ohjelmasta Project Analyzer. Tämä ohjelmointityökalu etsii virheitä Visual Basic -ohjelmista. Ohjelmassa on 52 uutta tarkistusta lähdekoodin vikojen ja puutteiden varalta.

Project Analyzer lukee Visual Basic -koodia ja tarkkailee siinä esiintyviä vikoja. Nykyisten vikojen lisäksi ohjelma löytää myös mahdollisia tulevia vikapaikkoja. Noudattamalla suosituksia voi ehkäistä uusien virheiden syntymistä jo ennakolta.

Project Analyzer löytää ehdottomat ehtolauseet, puuttuvat tai päällekkäiset Case-haarat, ohjelman sisään koodatut polkunimet ja väärät muuttujavalinnat. Se hakee ongelmalliset muuttujat, joiden arvo asetetaan käyttämättömissä funktioissa. Project Analyzer tutkii Enum-vakiomäärittelyt ja varoittaa, jos niiden sijasta käytetään vahingossa numeroarvoja.

Vikojen raportoinnin lisäksi Project Analyzer ehdottaa parannuksia, jotta uusien vikojen syntyä voidaan välttää. Se suosittaa tarpeellisia avainsanoja kuten ReadOnly. Monet tyylisäännöt auttavat noudattamaan hyvää ohjelmointitapaa.

Koodin tutkimisen lisäksi Project Analyzer dokumentoi ohjelmia lukuisin raportein, kaavioin ja tulostein.

Hinnat:

alkaen 291,58 euroa (sis. alv)
ilmainen kokeiluversio

Tuetut käyttöjärjestelmät:

Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista.

Tuetut ohjelmointikielet:

Visual Basic 3 - 6. Visual Basic .NET ja ASP.NET 2002 - 2008. Office VBA.

Project Analyzerin kotisivu:

http://www.aivosto.com/project/suomi.html

Project Analyzer on suomalainen ohjelma. Sen on julkaissut suomalainen Aivosto Oy, joka tuottaa ohjelmointityökaluja kansainvälisille markkinoille.


Yhteystiedot:

Aivosto Oy
Kylanvanhimmantie 16, 00640 Helsinki

www.aivosto.com
Fax (09) 728 99690

English version of this press release