Aivoston tuotteet ohjelmistokehitykseen

Aivosto Oy on 1997 perustettu ohjelmointityökaluihin keskittyvä suomalainen yritys. Kaikki ohjelmamme sisältävät ilmaisen käyttäjätuen ja täydellisen 30 päivän palautusoikeuden. Ohjelmat ovat englanniksi, mutta palvelemme suomeksi. Osa ohjelmistamme on tehty Suomessa, osa tulee ulkomailta.

Visustin-ruutukaappaus

Visustin

Visustin on vuokaaviogeneraattori, joka luo lähdekoodista vuokaavion automaattisesti. Voit myös muokata ja piirtää kaavioita itse. Dokumentoi monimutkaiset funktiot. Tarkista, että algoritmisi toimivat. Tutki aliohjelmiesi logiikka. Vuokaavioiden lisäksi Visustin tekee myös UML-aktiviteettikaavioita.

Visustin tukee seuraavia ohjelmointikieliä: ABAP, ActionScript, Ada, ASP, assembler, AutoIt, BASIC, Batch files, C, C++, C#, Clipper, COBOL, ColdFusion, Delphi, Fortran, GW-BASIC, HTML, Java, JavaScript, JCL, JSP, LotusScript, MATLAB, MXML, Pascal, Perl, PHP, PL/I, PL/SQL, PowerBASIC, PowerBuilder PowerScript, PureBasic, Python, QuickBASIC, REALbasic, Rexx, RPG, Ruby, SAS, Tcl, T-SQL, Unix shell script, Visual Basic, VBA, VB.Net, VBScript, Visual FoxPro, XML ja XSLT.

Project Analyzerin ruutukaappaus

Project Analyzer

Project Analyzer on Visual Basic -koodin analysointityökalu. Tee VB-ohjelmastasi parempi, nopeampi ja pienempi. Project Analyzer tekee automaattisen koodikatselmuksen ja suosittaa parannuksia koodiin. Project Analyzerilla poistat ilkeitä virheitä ja tarpeettoman kuolleen koodin. Voit myös dokumentoida ohjelmasi kaavioiden ja raporttien avulla.

VB Watchin ruutukaappaus

VB Watch

Lisää tehoa! VB Watchilla selvität ohjelmiesi pullonkaulat. Sen avulla lisäät ohjelmiisi tehokkaan virheidenkäsittelyn. VB Watchia käytät testauksessa varmistamaan, että kaikki rivit on testattu. Ohjelmaan kuuluu myös debuggeri.

Fontitin-ruutukaappaus

Fontitin

Fontitin on fonttien ja merkkien katseluohjelma Windows-käyttäjille. Tutki fontteja ja niiden merkkivalikoimaa. Katso, mitkä merkit puuttuvat koneeltasi. Löydä koneestasi uusia symboleita ja merkkejä. Valitse käyttöösi parhaiten sopiva fontti. Tutustu merkkijoukkoihin.

RegExpr-laatikko

RegExpr

Säännölliset lausekkeet, tuo muista ohjelmointikielistä tuttu metka merkkijonojen etsintä/korvauskieli, on nyt saatavissa myös Visual Basic 6.0:aan ja VBA:han. RegExpr-moduulilla lisäät ohjelmiisi tuen säännöllisille lausekkeille.

VB Friendin ruutukaappaus

VB Friend

Rivit ojennukseen! VB Friend on Visual Basic 6.0:n kanssa toimiva add-in. Se sisentää koodisi kauniisti. Se täydentää koodia kirjoittaessasi sitä. Ohjelma ottaa varmuuskopiot ja raivaa lisää työtilaa ruudullesi.

Lopetetut tuotteet
Täydellinen tuotelista englanniksi
Lataa demoja
Tilausohjeet