Project Analyzer v10.2

English
English
Deutsch
Deutsch
Suomi
Suomi

Project Analyzer on suomalainen Visual Basic -koodin analysoija. Sillä teet tekniset dokumentit ja parantelet koodiasi. Project Analyzer tukee seuraavia kieliä: VB, VB.NET, VBA.

Uutta: Analysoi Office 2016 -projekteja Project Analyzerilla ja VBA Plugilla.

Project Analyzer saa koodisi loistamaan!

Haluatko optimoida ja dokumentoida Visual Basic -koodisi? Tai ymmärtää jotain ohjelmasta, jonka työkaverisi kirjoitti viisi vuotta sitten?

Project Analyzer on ohjelmoijan työkalu projektien laadunvarmistukseen ja tarkasteluun. Se toimii Visual Basicin ja VB.NET:in sekä Office VBA -koodin kanssa. Työkalu tekee automaattisen koodikatselmuksen ja suosittaa muutoksia, joiden avulla ohjelmastasi tulee pienempi, nopeampi ja monin tavoin parempi. Project Analyzerin avulla myös poistat tarpeettoman "kuolleen" koodin ohjelmastasi.

Project Analyzer auttaa myös ymmärtämään muiden kirjoittamaa koodia. Koodiselain ja kutsukaaviot johdattavat sinut nopeasti uuden projektin kimppuun.

Ohjelmaprojektien hienosäätöön ja valvomiseen Project Analyzer tarjoaa alan standardeihin perustuvia mittareita. Project Analyzer myös tulostaa koodisi ja muuntaa sen halutessasi WWW-sivuiksi.

Lataa demo

Tiesitkö, että...
Ohjelmassa voi olla jopa 30–40 % tarpeetonta koodia. Joko tarkistit omasi?

Tärkeimmät ominaisuudet
Project Analyzerin pääikkuna

Automaattinen koodikatselmus:

Kuolleen koodin etsintä. Poista turhat aliohjelmat, muuttujat yms. Lisää
Optimointi. Löydä tehoton koodi ja paranna ohjelmasi suorituskykyä.
Logiikka. Silmukat eivät pyöri, ehtolauseet ovat ehdottomia, rivejä ei suoriteta, vakiot ovat epätarkkoja, tyhjiin oliomuuttujiin viitataan...
Toiminnallisuus. Löydä napit, joista ei tapahdu mitään, puuttuva virheidenkäsittely jne.
Tyyli. Noudata ohjelmointistandardeja parantaaksesi koodisi luettavuutta.
Nimeämiskäytännöt. Varmista, että muuttujat on nimetty yhdenmukaisesti. Pro, Ent
Vapauta resurssit. Varmista, että tuhoat oliot ja vapautat API-kahvat oikeaoppisesti.
Etsi tuplakoodi. Leikkaa & liimaa -tyylin koodaus johtaa helposti siihen, että sama koodinpätkä esiintyy monessa paikkaa. Yhdistä pätkät säästääksesi muistia ja ylläpitotyötä. Ent
Varmista .NET-yhteensopivuus. Tutki VB6-koodin yhteensopivuusongelmat ennen päivitystä VB.NET-versioon. Ent

Lista koodikatselmuksen havaitsemista ongelmistaPopup link

Koodiselain. Tutustu ohjelmaasi hypertekstimuodossa. Klikkaile linkkejä tutkiaksesi, kuinka koodin osaset toimivat yhteen. Löydä haluamasi koodi monipuolisella etsi-toiminnolla. Kopioi syntaksin mukaan väritetty koodi dokumentteihisi.

Ristiinviittaukset. Löydä kaikki paikat, joissa jotain tiettyä ohjelman osasta käytetään. Tutki olioiden synnytyspaikat, muuttujien määrittelyt, funktiokutsut jne. Analysoi tiedostojen väliset riippuvuudet ja katsele aliohjelmakutsupuita. Näin ymmärrät koodimuutosten vaikutukset etukäteen.

Ohjelmakoodin dokumentointi. Listaa aliohjelmat, muuttujat, lomakkeet, luokat, rajapinnat jne. Tulosta lähdekoodi useaan sarakkeeseen väritettynä tai ilman. Tallenna väritetty koodi RTF- tai HTML-muodossa.
Värituloste pdfPopup link   Mustavalkotuloste pdfPopup link

Luo dokumentit ohjelman kommenttien perusteella. Tee ohjelmastasi web-sivusto. Pro, Ent
Esimerkkiohjelman sivustoPopup link

Kirjastotiedostojen analyysi. Mitä DLL:t sisältävät ja kuinka ohjelmasi niitä käyttää? Tutki ohjelmasi kutsumien DLL-, COM- ja .NET-tiedostojen sisältö. Ent

Mittarit. Arvioi koodin laatua ja määrää edistyneillä mittareilla kuten kompleksisuus, aitojen koodirivien lukumäärä, sisäkkäisten ehtolauseiden määrä, kommenttien osuus koodista jne. Ent

Kaikki ominaisuudet

Std = Standard Edition. Pro = Pro Edition. Ent = Enterprise Edition.

Lisätietoja

Project Analyzer

Katso esittely. Esittelyssä näet joukon Project Analyzerin tärkeimpiä toimintoja ruutukaappauksina.

Lataa demo. Demo on täysin toimiva ohjelma, mutta se analysoi korkeintaan 10 lähdekooditiedostoa kerrallaan. Voit analysoida isompia projekteja osissa tai kokeilla VB:n mukana tulevien pikkuprojektien analysointia – ja samalla nähdä, millaista koodia ne oikeastaan sisältävätkään.

Lue suomenkielinen käyttöopas pdf ja opi käyttämään Project Analyzerin ominaisuuksia täysipainoisesti.

Kysymyksiä? Kysy pois! Vastaamme nopeasti ja selvällä suomen kielellä. Voit myös etsiä vastauksia FAQ-listasta.

Valitse omasi

Project Analyzeristä on saatavilla kolme eri versiota. Lue lisää

Standard Edition = kehittynyt analysointiohjelma
Pro Edition = Standard + Pro-toiminnot
Enterprise Edition = Pro + Enterprise-toiminnot

VBA Plug lisää tuen Office VBA -koodille. VBA Plug

Järjestelmävaatimukset

Project Analyzer on yhteensopiva seuraavien järjestelmien kanssa:

  • Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista/7/8/10
  • Visual Basic 3.0, 4.0, 5.0 ja 6.0
  • Visual Basic .NET 2002, 2003, 2005, 2008, 2010, 2012 ja 2013
  • Office VBA (vaatii VBA Plugin)

Hanki Project Analyzer!

Lataa demo. Demo on täysin toimiva ohjelma, mutta se analysoi korkeintaan 10 lähdekooditiedostoa kerrallaan. Voit analysoida isompia projekteja osissa tai kokeilla Project Analyzerin mukana tulevan esimerkkiprojektin analysointia - ja samalla nähdä, millaista koodia ne oikeastaan sisältävätkään.

Tilaa Project Analyzer ja liity tyytyväisten käyttäjien alati kasvavaan joukkoon. Tilaaminen on helppoa - helpoiten tilaat meiltä suoraan, mutta voit myös tilata jälleenmyyjiltämme. Tilausohjeet suomeksi

2 asennusta per lisenssi. Yhden käyttäjän lisenssi kattaa yhden käyttäjän ja kaksi tietokonetta. Kaksi käyttäjää tarvitsevat 2-packin, 3 käyttäjää 3-packin ja niin edelleen. Site-lisenssi kattaa 100 asennusta. Uudelleenasennus on sallittua, kunhan aiemmat asennukset on poistettu. Online-aktivointi vaaditaan ennen ohjelman käyttöä. Offline-aktivointi on mahdollista käyttäen toista tietokonetta, jossa on Internet-yhteys. Lisenssi kattaa aktivoinnit 3 vuoden ajan ostoshetkestä. Lisenssin yksityiskohdatPopup link

Palvelemme suomeksi

Project Analyzer on suomalainen ohjelma, jonka tarjoaa supisuomalainen Aivosto Oy. Asiakaspalvelu ja tekninen tuki ovat suomenkieliset. Saatavilla on myös Suomenkielinen käyttöopas pdf. Itse ohjelma samoin kuin pääosa verkkosivuistamme on englanniksi.

Kokeile myös...
Visustin laatii koodistasi vuokaaviot automaattisesti.
VB Watch etsii VB6-ohjelmiesi hitaat rutiinit. Se myös lisää virheidenkäsittelyn VB-koodiisi.

Kuka sitä käyttää?

Yritysmaailma, pankit, yliopistot, hallinnon organisaatiot ja tuhannet yksityiset ohjelmoijat käyttävät Project Analyzeria. Käyttäjiä on Suomen lisäksi yli 70 maassa.

ABB, Arvopaperikeskus, Basware, Bayer, Cap Gemini, CCC, Ericsson, Finnish Consulting Group, Honeywell, HSY Vesi, IBM, Ixonos, Kaakontieto, Karttakeskus, Kemijoki, KPMG, Lockheed, Lucent, Maatalouden laskentakeskus, Metso, Microsoft, Motorola, Nokia, Philips, Samstock, Siemens, Steveco, Teamware, Tieto, Varma, Visma, VTT, Weilin+Göös, WM-DATA NOVO, ...

©Aivosto Oy -